2012. január 24., kedd

Need for Speed - Carbon - Jelenlegi ára: 901 Ft .

Akár 1 Ft-ért is odaadom! (+szállítás)
http: //www. youtube. com/watch? v=Z2SaGMJ-7HI
A dvd tokban lévő borító meg van gyűrődve, lásd a képen!
A játékról
A Need for Speed: Carbonban a versenyek a városban kezdődnek és a kanyonokban érnek véget. A játékosnak könyörtelen harcot kell folytatnia a város feletti irányításért és utcáról utcára kell meghódítania a rivális városnegyedeket. A veszélyes autóversenyzés egyetlen célja maga a célbajutás – a tiltott száguldást azonban a rendőrség sem nézi jó szemmel.
A PSP változatban az egész játék városi környezetben zajlik, nincsenek kanyonok de vannak erdők. 2010-ben egy lelkes modder nfsu360 elkészítette az első teljes körűen tuningolható autót a játékhoz, ami a Bugatti Veyron. Az autó a Lamborghini Murcielagót cseréli le.
A tuningolásról
A Need for Speed: Carbonban a tuningolás kidolgozottabb formában jelent meg. Az Testreszabás menüben az ún. Autosculpt™ -ba belépve az alkatrészek különleges tulajdonságait (szélesség, magasság és egyebek) lehet változtatni. A három autókategória közül a karrier elején választhatunk egyet, és így a kategóriának megfelelően tudjuk feloldani az alkatrészeket. Karrier nélküli ingyenes tuningolás is lehetséges, ez az autó jelenik meg a főmenüben, ha kiválasztottuk. Viszont ez is a karrierhez van kötve, hiszen azokat az alkatrészeket használhatjuk amiket már feloldottuk. Ezek használata csak gyors verseny (quick race) módban lehetséges.
A minimum rendszerigény
1. 7 GHz-es processzor
1GB RAM
DVD meghajtó (USA-ban lesz CD-s verzió is)
3 GB szabad lemezterület
DirectX 9. 0c kompatibilis hangkártya
Windows XP Service Pack 2 vagy
Windows 2000 Service Pack 4


Jelenlegi ára: 901 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 08:24
. Need for Speed - Carbon - Jelenlegi ára: 901 Ft

Fontos