2012. február 22., szerda

Batman Arkham Asylum Xbox360 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft *


Batman: Arkham Asylum 
A már 1939 óta egyre másra megújuló denevérembert sokféle képen láthattuk már. Képregényben, tévésorozatban vagy hollywoodi költségeket nem kímélő mozifilmben, viszont ilyen vérprofi legfelső kategóriás videojátékban még nem.
Eljött tehát az idő hogy virtuálisan ugyan, de magunkra öltük a denevérjelmezt és védelmezzük az ártatlanokat, büntessük a gonoszakat.
A játék egy klasszikus képregény egy különösen "darkos" epizódját dolgozza fel. A helyszín az Arkham Asylum,  Gotham City elmegyógyintézete, ahol is Joker tőrbe csal minket és bent ragadunk a bűnözők és fegyencek közt. A célunk - Batman bőrébe bújva - hogy kijussunk és a közben felmerülő rejtélyeket megoldjuk.
A játék során olyan szupergonoszságokkal is találkozhazunk mint Méregcsók vagyHarlequin. A sztori közben Rébusz állandó rejtvényei izzasztják agytekervényeinket, Joker pedig maga a főellenségünk lesz a történet kibontakozásával.
A megjelenéséért a már többször bizonyított Unrel Engine 3. 0 a felelős. A kissé feltuningolt motor miatt a grafika szemgyönyörködtető, teljesen megfelel, ennek a félelmetes sötét világnak, ahol bármelyik pillanatban elbújhatunk a sötétbe, vagy ellenségeinket meglepve előbújhatunk onnan.
A Batman: Arkham Asylum kemény detektív munkával is ellát minket. Különleges csúcstechnológiás WayneTech felszereléseink segítségével különböző látásmódok között váltogathatunk, az éppen aktuális látási viszonyoknak megfelelően. Rébusz találós kérdései, vagy a nyomozás, nyomelemzés fontos része a játéknak, azaz nem kizárólag bunyó az egész. Nagyon valószínű, hogy az eddig készült legeslegjobb szuperhősös játék.



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 02:46
. Batman Arkham Asylum Xbox360 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos