2012. február 24., péntek

VALÓDI TERM. PICASSO JÁSPIS TIGRIS MEDÁL 42,61ct - Jelenlegi ára: 3 200 Ft !


***LENYŰGÖZŐ MÉRET, FORMA SZÍN ÉS TISZTASÁG - ÚJDONSÁG - TOPAAA MINŐSÉG***
HAMISÍTATLANUL VALÓDI, TERMÉSZETES, 100% KEZELETLEN SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ, PICASSO JÁSPIS TIGRIS MEDÁL
(USA)
***NEM MINDENNAPI DARAB***
MINDEN DRÁGAKÖVÜNK VALÓBAN 100%-BAN TERMÉSZETES VALÓDI DRÁGAKŐ!
A DRÁGAKÖVEK ÉRTÉKE MESSZE MEGHALADJA A SZINTETIKUS KÖVEKÉT, LEGYENEK AZOK BÁRMILYEN TÖKÉLETESEK, NEM BESZÉLVE A GYÓGYÍTÓ HATÁSUKRÓL!!!
A VILLÁMÁR A MEDÁL VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE.
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat mi készítettük, és valóban az aukció tárgyát képező medált ábrázolják.
Súlya: 42, 61ct
Mérete: 35x19x12mm
Színe: világos- sötétbarna
Tisztasága: opak
Csillogása: excellent
Kezelése: NINCS, kezeletlen
Lelőhelye: USA
JÁSPIS
„ Egy kő a test erősítéséért és élénkítéséért”
A vörös jáspis erősíti és élénkíti a testet. Növeli az akaraterőt, a dinamikát és a tetterőt éppúgy, mint a türelmet, a kitartást és a szerénységet.
Lelki hatásai:
Mint minden jáspis, úgy a vörös jáspis is a Földdel áll kapcsolatban. Összeköt minket a „ Föld vérével”, annak nedveivel és erejével, és tudatosítja bennünk, hogy mi magunk is belőle származunk, ő táplál és hordoz minket. A vörös jáspis erősebbé és élénkebbé teszi testünket, ugyanakkor kifejleszti bennünk az élet ajándékaiért érzett hálát és köszönetet. Erősíti akaraterőnket, és különösen hasznos, ha bátor döntéseket kell hoznunk és megvalósítanunk. Türelemmel és kitartással páros dinamikát és tetterőt nyerhetünk belőle, amely segíti, és sikerre viheti vállalkozásainkat. Egyben arra is emlékeztet minket ez a kő, hogy erőnk valódi forrása egyéni akaratunknál vagy személyes igyekezetünknél sokkal mélyebbről fakad. Ennek tudatában szerények maradunk, s olyan nyitott edénnyé válunk, amely mindig képes magába fogadni az élet új erőit.
Fizikai hatásai:
A vörös jáspis élénkíti és erősíti az egész szervezetet. Hatására vérkeringésünk és egész energiarendszerünk (meridiánrendszer) felfrissül. Ily módon segít ez a kő a gyenge és energiahiányos állapotokon.
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI TERMÉKEINKET, ANGYAL SZOBRAINKAT , FENG SHUI SZIMBÓLUMAINKAT ÉS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ MANDALÁINKAT !
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
* Az 5000 forint értékig szóló POSTAKÉSZ BORÍTÉKOS küldeményeket elsőbbségi LNK ajánlottan küldjük, melynek összege: 390, -Ft
* Az 5. 000 forintot meghaladó borítékos küldeményt csak értéklevélként postázzuk, melynek Önt terhelő összege 365 forint + az ajánlott levél díja 370, -Ft: Összesen: 735, -Ft
* A 10 ezer forint feletti vásárlás esetében ígéretünkhöz híven az ajánlott postadíjat és a küldemény postai lezárását mi álljuk, így Önnek csak az értékbiztosítás díját kell kifizetnie, ami: 365, -Ft.
* 20. 000 forint feletti vásárlás esetén az értékbiztosított szállítást teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
(No: 206. )



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 22:41
. VALÓDI TERM. PICASSO JÁSPIS TIGRIS MEDÁL 42,61ct - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos